Höstrea slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Det kommer vi att slå.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Allmänna Villkor

Användningen av denna webbplats indikerar ditt godkännande av användarvillkoren som fastställts av Diamonds Factory. Gå igenom dessa villkor noggrant och skriv ut det för din personliga, icke-kommersiella användning eller för framtida referens.

Bläddra regelbundet igenom villkoren för att få de senaste uppdateringarna, vilket kommer att återspeglas i huvudtiteln tillsammans med respektive datum.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa villkor utan föregående meddelande till dig.

(Neve Jewels Ltd) Diamonds Factory's Registrerad adress:

Diamonds Factory

786 Harrow Road,
Wembley,
Middlesex,
HA0 3EL

Diamonds Factory's Business Address:

Diamonds Factory

7 Hatton Garden,
London,
EC1N 8AD

Phone : +46 8 446 887 28

Email : [email protected]

Företagets registreringsnummer - 06453130

Momsregistreringsnummer  - GB 925 0805 36.

Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor.

AVTAL

 • Dessa villkor, är de villkor på vilka Diamonds Factory (SE) Ltd gör sin webbplats diamondsfactory.se ("Webbplatsen") och webbplatsens innehåll, inklusive utan begränsning all information, text, bilder, foton, design, filer, programvara, musik, ljud och video ("Webbplats innehåll") som är tillgängligt för dig.

ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN

 • Diamonds Factory (SE) ger dig en icke-exklusiv, återkallelig licens för att använda webbplatsen, men du får inte ändra något webbplats innehåll.
 • Du får inte utnyttja Webbplats innehållet (eller någon del därav) för kommersiellt bruk eller ändamål förutom enligt särskilt avtal med Diamonds Factory (SE) i samband med de tjänster som tillhandahålls via Webbplatsen.
 • Du får en icke-exklusiv och återkallelig rätt att skapa en hyperlänk till webbplatsen förutsatt att sådan länk inte visar Diamonds Factory (SE) eller tjänster som tillhandahålls i samband med Diamonds Factory (SE) på ett falskt, vilseledande eller stötande sätt, eller göra anspråk på någon koppling till Diamonds Factory (SE).
 • Du får inte använda någon Diamonds Factory (SE) logotyp, design eller varumärke eller några andra immateriella rättigheter som tillhör eller licensieras till Diamonds Factory (SE) i samband med ovannämnda länk utan uttryckligt skriftligt medgivande från Diamonds Factory (SE).
 • Diamonds Factory (SE) förbehåller sig rätten att där och då ändra webbplatsens innehåll.

IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

 • Du får inte publicera, sända, vidarebefordra, distribuera, sprida, sälja, eller på annat sätt göra någon del av webbplatsens innehåll tillgänglig för tredje part utan uttryckligt skriftligt medgivande från Diamonds Factory (SE);
 • Varje kopia du gör av någon del av webbplatsens innehåll måste behålla alla upphovsrätts- eller andra immateriella äganderättsmeddelanden som finns i originalmaterialet tillsammans med en bekräftelse på att sådant material tillhör Diamonds Factory (SE) eller dess licensgivare; och
 • Du erkänner att vissa delar av webbplatsens innehåll kan vara föremål för andra immateriella rättigheter som reserverats av licensgivare och, trots andra bestämmelser i dessa villkor, erkänner du att Diamonds Factory (SE) inte beviljar dig någon underlicens avseende sådana immateriella rättigheter förutom i den utsträckning som är nödvändig för att verkställa dina rättigheter som uttryckligen anges i dessa villkor.

ANSVAR

 • Diamonds Factory (SE) ska använda rimliga ansträngningar för att säkerställa webbplatsens tillgänglighet men sådan tillgänglighet kan inte garanteras hela tiden. Diamonds Factory (SE) ansvarar inte för eventuella begränsningar, avbrott eller förseningar i din användning av webbplatsen.
 • Du erkänner att Diamonds Factory (SE) inte lämnar någon garanti (oavsett om det är uttryckligen eller underförstått) att webbplatsens innehåll är fritt från virus eller skadliga komponenter och Diamonds Factory (SE) tar inget ansvar eller ansvar för detsamma. Diamonds Factory totala ansvar begränsas "endast" till det totala priset på de produkter som du beställt.
 • Diamonds Factory bär inget ansvar för förlust eller skada av något slag som uppstår på grund av brott mot någon uttrycklig eller underförstådd garanti. Detta inkluderar ekonomisk förlust, personskada, sjukdom och död.
 • Diamonds Factory bär inget ansvar som uppstår på grund av defekter från någon design, om några justeringar, ändringar eller någon annan modifiering har utförts på produkterna av en tredje person, som inte är auktoriserad av Diamonds Factory.
 • Du måste iaktta och följa alla tillämpliga regler och lagar, inklusive alla nödvändiga tull-, import- eller andra tillstånd att köpa från vår webbplats. Import eller export av produkterna som visas på webbplatsen kan vara förbjuden enligt vissa nationella lagar. Vi gör ingen representation och tar inget ansvar för import eller export av de produkter du köper.
 • I den utsträckning som "lag" tillåter tillhandahåller Diamonds Factory denna webbplats på "AS IS" -basis och lämnar ingen garanti av något slag, vare sig uttryckligen eller underförstått, med avseende på denna webbplats eller dess innehåll.
 • Vi förbehåller oss rätten att ändra all information, pris eller innehåll och improvisera webbplatsen när som helst utan föregående meddelande.
 • Om Diamonds Factory blir ansvarig gentemot köparen av någon anledning, är deras ansvar begränsat till det belopp som köparen betalat för den aktuella beställningen.
 • If Diamonds Factory, becomes liable to the Buyer for any reason, their liability will be limited to the amount paid by the Buyer for the Order concerned.
 • Ingenting i denna klausul 4 eller i dessa villkor är avsett att begränsa eller utesluta de rättigheter du kan ha som konsument enligt lag eller på något sätt begränsa eller utesluta Diamonds Factory (SE) ansvar gentemot dig för eventuellt ansvar, vilket det är inte möjligt att begränsa eller utesluta enligt lag.

INTEGRITET

Du medger och godkänner att vara bunden av villkoren i Diamonds Factory (SE): s sekretesspolicy som anges på sekretesspolicy sidan på denna webbplats.

GÄLLANDE LAG

 • Dessa villkor påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.
 • Om någon bestämmelse i dessa villkor är förbjuden enligt lag eller av en domstol bedöms vara olaglig, ogiltig eller ej verkställbar, ska bestämmelsen i den utsträckning som krävs avskiljas och göras ineffektiv så långt det är möjligt utan att ändra de återstående bestämmelserna och påverkar inte på något sätt några andra omständigheter eller giltigheten eller verkställigheten av dessa villkor.
 • Webbplatsen, dess innehåll, villkor och kontrakt ska styras av och tolkas i enlighet med engelsk lag, alla tvister som inte löses med ett normalt klagomål kommer att lösas uteslutande vid domstolarna i England.

ORDER

Beställningar som görs på diamondsfactory.se kommer att godkännas i enlighet med villkoren.

 • När du lägger en beställning och checkar ut ger du ett erbjudande om att acceptera varorna till det angivna priset under förutsättning av villkoren.
 • Vid godkännande kommer vi att skicka dig ett orderkvitto där alla dina beställningsuppgifter kommer överens med dig vid tidpunkten för beställningen. Sådant kvitto kommer dock inte att behandlas som ett bindande kontrakt och ordern kommer inte att behandlas som 'accepterad' av följande skäl:
  • Betalning inte auktoriserad;
  • Delbetalning väntar;
  • Produkter slut i lager;
  • Fel på webbplatsen med avseende på det angivna prisbeloppet;
  • Beställningen avbryts.
  • Kan inte uppfylla order

Ditt köpeavtal är inte komplett förrän vi skickar ett e-postmeddelande med orderbekräftelse inom de närmaste 5 arbetsdagarna från mottagandet av beställningen.

LEVERANS

 • Vi erbjuder gratis leverans till alla SE -destinationer och gratis leverans till alla internationella kunder som spenderar över £ 500. Alla våra produkter är individuellt märkta med specifik leveranstid på produktsidan.
 • Gratis leverans nästa dag gäller endast de produkter som annonseras som "Gratis leverans nästa dag".
 • Alla ansträngningar kommer att göras för att skicka och leverera produkterna inom den angivna tidsramen; förseningar kan dock vara oundvikliga på grund av oförutsedda omständigheter.
 • Vi kommer alltid att hålla dig uppdaterad om sådana förseningar och informera dig om nästa datum.
 • Vi kommer inte att hållas ansvariga för eventuella förluster du kan lida på grund av sen leverans eller annullering av din beställning. Du kan kontakta oss om du har några frågor angående dina leveransproblem på  [email protected].

PRIS OCH BETALNING

 • Vi tar betalningen vid tidpunkten för beställningen; av säkerhetsskäl kommer att verifiera kortuppgifterna med din bank.
 • Vi accepterar alla större kreditkort och betalkort som Master Card, Maestro, Visa, Switch och Delta. Du kan också göra en beställning via telefon genom att ringa vårt gratisnummer  +46 8 446 887 28.
 • De angivna priserna är inklusive moms, förpackning.
 • Produkterna skickas inte förrän och om inte hela betalningen har mottagits för beställningen.

Insamling av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter, såsom namn, e-postadress och telefonnummer, när du fyller i ett formulär på webbplatsen eller registrerar dig för ett nyhetsbrev. Dessa personuppgifter kommer endast att användas för det specifika ändamål som de samlades in för.

Höstrea

10 % rabatt på berättigade produkter, upp till 31,600 kr av maxrabatt på beställningen. Erbjudandet gäller inte för lösa diamanter. Produktundantag kan gälla. Erbjudandet upphör att gälla kl. 23.59 den 02 oktober 2023. Erbjudandet kan inte kombineras med någon annan kampanj eller rabattkod, och kan inte tillämpas retroaktivt.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Ogiltig där det är förbjudet eller begränsat. Ogiltig om såld, utbytt, kopierad eller överlåten. Erbjudandets villkor kan ändras när som helst utan föregående meddelande.

Alla varor som är "Redo att leverera"" är inte återbetalningsbara. Byte kommer att erbjudas till samma pris som köpet eller högre. Vår fullständiga återbetalningspolicy gäller för resten av beställningarna. Vi byter gärna din ring mot en annan storlek enligt vår returpolicy.

Om du väljer ett byte kan din nya ring innehålla färre eller fler diamanter eller en minskning eller ökning av ädelmetallvikten, vilket kan orsaka en ökning eller minskning av priset. Kampanjen gäller för storleksändringen i 30 dagar.

Rabatten kan inte lösas in mot kontanter. Ingen korrespondens kommer att underhållas angående denna kampanj eller dessa villkor.

I den osannolika händelsen av en tvist kommer beslutet som fattats av Neve Jewels Ltd. (www.diamondsfactory.se) att betraktas som slutgiltigt. Neve Jewels Ltd. (www.diamondsfactory.se) förbehåller sig rätten att ändra, modifiera, avbryta eller dra tillbaka denna kampanj när som helst utan föregående meddelande.

Prisgaranti erbjudande

1. Vi kommer endast att matcha priset som för liknande online/butiksprodukter och erbjudanden. dvs specifikationer måste matcha exakt och länkar krävs för att verifiera prismatchning.

2. Vid prismatchning mot individuella certifierade diamanter, tänk på att detta kommer att vara beroende av tillgänglighet. Vi kommer att försöka hitta ett alternativ.

3. Vi kan inte acceptera räntefri finansiering, Amex eller företagskort för prismatchning.

4. Vi kommer inte att matcha priserna med Ebay/Amazon/Marketplaces eller privata försäljnings webbplatser.

5. Vi pris matchar inte med labb odlade eller behandlade diamanter.

6. För köp i butik kommer prismatchning att ske efter managers godkännande.

7. Prismatchnings ordrar kanske inte är möjliga eller kvalificerade för snabb produktion.

8. Inga andra kampanjkoder eller reaerbjudanden kommer att gälla för prismatchning.

9. Detta kommer inte att gälla om den valda återförsäljaren är i administration eller nedläggning. Prismatchningen kommer inte heller att gälla om köpet görs i en outletbutik.

10. Vi har rätt att vägra prismatchningar.

11. Konkurrerande priser måste vara i samma valuta.

12. Diamant prisgarantin gäller endast innan du köper din "Företagsnamn" diamant. När du har köpt från "Företagsnamn", om du inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera din diamant till oss inom 30 dagar.

13. Diamant prisgarantin gäller inte om konkurrenten eller Neve Jewels har gjort ett prisfel eller typografiska fel på en vara.

14. Om Neve Jewels bestämmer sig för att matcha en konkurrents pris kommer vi att respektera det nya priset i 24 timmar.

RETURER OCH ÅTERBETALNINGAR

 • Smyckena är inte graverade, skräddarsydda eller storleksändrade.
 • Smyckena är i sitt ursprungliga, perfekta skick och streckkodens säkerhetsmärket är intakt.
 • Vi erbjuder en 30-dagars returpolicy
 • Diamanter som fallit ur ringen eller går förlorade täcks inte av vår returpolicy och ingen ersättning garanteras. Vi rekommenderar dig starkt att försäkra smyckena för att skydda dig mot sådana olyckor. Vårt råd till dig är att inspektera din vara så snart den kommer och meddela Diamonds Factory för eventuella defekter eller skador. Om du hittar några problem, kontakta oss på on +46 8 446 887 28 or email us at  [email protected].
 • Smyckena som säljs till rabatterade priser kan inte ersättas till samma rabatterade pris.

Leveranskostnaderna för att returnera produkten är kundens eget ansvar och återbetalas endast om det uppstår ett tillverkningsfel med produkten.

Obs: Skicka tillbaka ditt köp via Royal Mail Special Delivery, DPD eller FedEx/ UPS och försäkra paketet för hela köpet. Diamonds Factory ansvarar inte för skada eller förlorat paket under leveransen.

SKADAD OCH ANVÄNDADE VAROR

 • Du måste kontrollera produkterna så snart du får dem, med avseende på eventuella fel eller skador. Meddela det till oss inom 30 dagar från leveransdatum så ordnar vi byte. Underlåtenhet att göra det inom 30 arbetsdagar accepteras dock inte för eventuella återbetalningar.
 • Returnerade varor måste vara oskadade och i "nytt och oanvänt skick". Föremål som visar uppenbara tecken på slitage eller förändring av en juvelerare än Diamonds Factory accepteras inte. Varje produkt levereras med en streckkods säkerhetsmärke som måste vara intakt. Om du bryter den här taggen upphävs dina 30 dagars returer.
 • Alla föremål som repareras, ändras eller graverats av en tredje part som inte är registrerad hos eller godkänd av Diamonds Factory smyckeverkstad ogiltigförklarar tillverknings garantin.
 • Varor som skickas till vårt kontor utan säker förpackning och levereras utöver 30-dagars returperiod kommer inte att vara berättigade för en återbetalning.
 • Alla örhängen måste returneras oanvända för att kunna bytas.

Storleksändring av ringar

Att få exakt rätt storlek på en ring kan vara komplicerat. Vi erbjuder storleksändring beroende på ringens typ och komplexitet. Använda artiklar kan storleksändras, med undantag av helalliansringar. Se nedanstående information om hur storleksändring går till samt övriga upplysningar. Vårt team hjälper dig gärna om du har frågor som gäller storleken på din ring.

Förlovnings- och diamantringar:

För enkla, släta ringar och ringar utan diamanter eller ädelstenar erbjuder vi storleksändring utan extra kostnad upp till två storlekar större eller mindre inom 30 dagar efter att varan har tagits emot.

För storleksändringar på mer än två storlekar debiterar vi en avgift på 855 kronor1 (kr 872).

För förlovningsringar med diamanter eller ädelstenar (inklusive specialbeställda ringar) måste varan bedömas för att avgöra om den kan storleksändras eller om den måste göras om. I båda fallen ingår storleksändring utan extra kostnad upp till två storlekar större eller mindre, och för ändringar på mer än två storlekar utgår en minimiavgift på 855 kronor1 (kr 872).

Alliansringar:

Helalliansringar: På grund av fattningens utformning kan helalliansringar inte storleksändras, utan måste bytas inom 30 dagar efter att de har tagits emot. Kostnaden beror på prisskillnaden mellan olika storlekar, med en minimiavgift på 855 kronor1 (kr 872). Kontakta gärna vårt team för att diskutera olika alternativ för din ring.

Halv- och ¾-alliansringar: På grund av fattningens utformning måste halv- och ¾-alliansringar alltid bedömas för att avgöra om de kan storleksändras eller om de måste göras om, vilket medför en extra kostnad. Kostnaden beror på prisskillnaden mellan olika storlekar, med en minimiavgift på 855 kronor1 (kr 872).

Vigselringar:

För enkla, släta vigselringar och vigselringar utan diamanter eller ädelstenar erbjuder vi storleksändring utan extra kostnad upp till två storlekar större eller mindre inom 30 dagar efter att varan har tagits emot. För storleksändringar på mer än två storlekar debiterar vi en avgift på 855 kronor1 (kr 872). Alla ringar måste bedömas av vårt team innan priset bekräftas.

Vigselringar med diamanter eller ädelstenar måste inspekteras innan de storleksändras för att kontrollera att fattningens utformning tillåter storleksändring.

Specialbeställda ringar:

Vi erbjuder storleksändring utan extra kostnad upp till två storlekar större eller mindre inom 30 dagar från att varan har tagits emot, förutsatt att storleksändring är möjlig. För storleksändringar på mer än två storlekar debiterar vi en avgift på 855 kronor1 (kr 872). När vi har tagit emot din förfrågan bedömer vårt team om det går att göra en storleksändring och diskuterar saken med dig. Beroende på hur komplex ringen är kan storleksändringen medföra extra kostnader för dig. Detta gäller också om ringen inte kan storleksändras enligt din begäran utan måste göras om från början. Vi informerar dig i förväg om eventuella ytterligare kostnader. Du får sedan möjlighet att bekräfta om storleksändringen ska utföras.

@diamondsfactoryworld