Cyber Week Försäljning

Köpguide för Vigselringar

Vigselringar är den ultimata symbolen för evig kärlek och engagemang. När du bestämmer dig för att knyta knuten är nästa uppgift att hitta de perfekta ringarna. I vår köpguide för vigselringar diskuterar vi allt du behöver veta om vigselringar och vad du ska tänka på innan du köper en.

Guide för Vigselringar

FRI LEVERANS

30-DAGARS FRI STORLEKSÄNDRING

LIVSTIDSGARANTI
Kvinnors vigselring

Vigselringar för kvinnor

Det finns många vackra vigselringar för kvinnor. Välj mellan vanliga , med diamanter , formade eller svarta diamant vigselringar som passar din smak.

Upptäck våra toppdesigns för vigselringar

Matchande vigsel och förlovningsring

Föredrar du att din vigselring och förlovningsring passar perfekt i form och stil? Varför inte överväga ett vackert brudset för att underlätta med att hitta de perfekt matchande ringarna.

Handla vigselringar

Hur du bär din vigselring

En fråga vi får ofta är hur man bär sin vigselring. För att ta reda på allt du behöver veta, läs vår guide för bästa tips om hur du bär din vigselring, förlovningsring och alliansring.

Läs mer

Hitta din vigsel ringstorlek

Undrar du hur du hittar storleken på din vigselring? Det finns några metoder du kan prova. Det bästa alternativet är att bli professionellt uppmätt hos en juvelerare eller beställ någon av våra gratis ringstorlekarsmätare för att få en så exakt mätning som möjligt.

Beställ en gratis ringmätare

Vigselringar för män

Vigselringar för män

Från moderna till klassiska vigselringar eller vigselringar med diamanter, det finns gott om vigselringar för män.

ENkla vigselringar

Vanliga vigselringar är ett klassiskt val för män. Välj bland olika metaller som platina, vitt , gult eller roséguld för att passa din smak.

Vigselringar med diamanter

Om du letar efter något extra speciellt är vigselringar med diamanter för män ett bra alternativ eftersom de har en unik och lyxig finish.
Handla ädelmetaller

Det finns gott om vackra ädelmetaller att välja mellan när du köper en vigselring. Den du väljer bör baseras på din smak och livsstil.

Från trendigt roséguld till elegant vitt guld, ta reda på allt du behöver veta om ädelmetaller i vår metallguide .

Skräddarsydda vigselringar

Om du har en drömdesign i åtanke erbjuder vi en skräddarsydd tjänst för att skapa din drömring. Allt du behöver är en första idé som utgångspunkt. Från den idén kommer vi att skapa en ritning av din vigselring och, när du är nöjd, kommer vi att skapa din vackra skräddarsydda vigselring i tid för din stora dag.

Skapa din egen vigselring


Vanliga frågor om vigselringar

Det är upp till paret att bestämma vem som ska köpa vigselringarna. Vissa par väljer att köpa vigselringar till varandra eller dela den sammanlagda kostnaden. Det kan bero på vigselringens pris. Den genomsnittliga vigselringen kostar mellan £ 100 - £ 3000 beroende på vilket material som används. I slutändan, vem som betalar för vigselringarna är upp till dig, och det är något du bör diskutera med din partner i förväg.

Bröllopssmycken för bruden

Från vackra diamantörhängen och armband till imponerande halsband, vi erbjuder massor av bröllopssmycken för brudar för att ge lite extra utstrålning på din bröllopsdag.

Bröllopsörhängen

Ett vackert par diamantörhängen kan komplettera din bröllopsklänning och lägga till en lyxig prägel. Välj bland droppörhängen, diamant studs och långa örhängen som passar din smak.

Bröllopsarmband

Komplettera din look med ett vackert diamant armband. Från nätta diamant armband till lyxiga tennisarmband, det finns gott om smycken som kan komplettera din stil.

Bröllop halsband

Ett diamanthalsband är ett bra sätt att markera halsen på din bröllopsklänning. Varför inte prova ett solitaire diamanthänge eller ett tennishalsband?

@diamondsfactoryworld