Höstrea slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Det kommer vi att slå.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Köpguide för Vigselringar

Vigselringar är den ultimata symbolen för evig kärlek och engagemang. När du bestämmer dig för att knyta knuten är nästa uppgift att hitta de perfekta ringarna. I vår köpguide för vigselringar diskuterar vi allt du behöver veta om vigselringar och vad du ska tänka på innan du köper en.

Guide för Vigselringar

FRI LEVERANS

30-DAGARS FRI STORLEKSÄNDRING

LIVSTIDSGARANTI
Kvinnors vigselring

Vigselringar för kvinnor

Det finns många vackra vigselringar för kvinnor. Välj mellan vanliga , med diamanter , formade eller svarta diamant vigselringar som passar din smak.

Upptäck våra toppdesigns för vigselringar

Matchande vigsel och förlovningsring

Föredrar du att din vigselring och förlovningsring passar perfekt i form och stil? Varför inte överväga ett vackert brudset för att underlätta med att hitta de perfekt matchande ringarna.

Handla vigselringar

Hur du bär din vigselring

En fråga vi får ofta är hur man bär sin vigselring. För att ta reda på allt du behöver veta, läs vår guide för bästa tips om hur du bär din vigselring, förlovningsring och alliansring.

Läs mer

Hitta din vigsel ringstorlek

Undrar du hur du hittar storleken på din vigselring? Det finns några metoder du kan prova. Det bästa alternativet är att bli professionellt uppmätt hos en juvelerare eller beställ någon av våra gratis ringstorlekarsmätare för att få en så exakt mätning som möjligt.

Beställ en gratis ringmätare

Vigselringar för män

Vigselringar för män

Från moderna till klassiska vigselringar eller vigselringar med diamanter, det finns gott om vigselringar för män.

ENkla vigselringar

Vanliga vigselringar är ett klassiskt val för män. Välj bland olika metaller som platina, vitt , gult eller roséguld för att passa din smak.

Vigselringar med diamanter

Om du letar efter något extra speciellt är vigselringar med diamanter för män ett bra alternativ eftersom de har en unik och lyxig finish.
Handla ädelmetaller

Det finns gott om vackra ädelmetaller att välja mellan när du köper en vigselring. Den du väljer bör baseras på din smak och livsstil.

Från trendigt roséguld till elegant vitt guld, ta reda på allt du behöver veta om ädelmetaller i vår metallguide .

Skräddarsydda vigselringar

Om du har en drömdesign i åtanke erbjuder vi en skräddarsydd tjänst för att skapa din drömring. Allt du behöver är en första idé som utgångspunkt. Från den idén kommer vi att skapa en ritning av din vigselring och, när du är nöjd, kommer vi att skapa din vackra skräddarsydda vigselring i tid för din stora dag.

Skapa din egen vigselring


Vanliga frågor om vigselringar

Det är upp till paret att bestämma vem som ska köpa vigselringarna. Vissa par väljer att köpa vigselringar till varandra eller dela den sammanlagda kostnaden. Det kan bero på vigselringens pris. Den genomsnittliga vigselringen kostar mellan £ 100 - £ 3000 beroende på vilket material som används. I slutändan, vem som betalar för vigselringarna är upp till dig, och det är något du bör diskutera med din partner i förväg.

Bröllopssmycken för bruden

Från vackra diamantörhängen och armband till imponerande halsband, vi erbjuder massor av bröllopssmycken för brudar för att ge lite extra utstrålning på din bröllopsdag.

Bröllopsörhängen

Ett vackert par diamantörhängen kan komplettera din bröllopsklänning och lägga till en lyxig prägel. Välj bland droppörhängen, diamant studs och långa örhängen som passar din smak.

Bröllopsarmband

Komplettera din look med ett vackert diamant armband. Från nätta diamant armband till lyxiga tennisarmband, det finns gott om smycken som kan komplettera din stil.

Bröllop halsband

Ett diamanthalsband är ett bra sätt att markera halsen på din bröllopsklänning. Varför inte prova ett solitaire diamanthänge eller ett tennishalsband?

@diamondsfactoryworld