Vårförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Ringstorleksguide och
diagram för ringkonvertering

Så du har hittat den perfekta diamantringen, men hur hittar du rätt ringstorlek? Oavsett om du köper en förlovningsring till din partner eller en vigselring till dig själv, ger vår ringstorleksguide de bästa tipsen om hur du mäter ringstorleken hemma.

Ringstorlek konverteringstabell

Vår konverteringsdiagram för ringstorlek är utformad för att hjälpa dig hitta din ringstorlek hemma. Mät bara ringstorleken på fingret som du kommer att bära ringen på med ett måttband. Använd sedan ringstorlek konverteringstabellen för att få din ringstorlek och konvertera den.

RINGSTORLEK OMKRETS (MM)
A 37.8
B 39.1
C 40.4
D 41.7
E 42.9
F 44.2
G 45.5
H 46.8
I 48.0
J 48.7
K 50.0
L 51.2
M 52.5
RINGSTORLEK OMKRETS (MM)
N 53.8
O 55.1
P 56.3
Q 57.6
R 58.9
S 60.2
T 61.4
U 62.7
V 64.0
W 65.3
X 66.6
Y 67.8
Z 68.5

Hur man mäter fingret för en ring

Det mest exakta sättet att mäta ditt finger för en ring är att bli professionellt mätt i butiken. Men om detta inte är möjligt erbjuder vi en nedladdningsbar ringstorleksguide som gör att du kan mäta din ringstorlek hemma. Följ bara dessa enkla steg.

 1. 1. Följ instruktionerna för att ladda ner och skriva ut vår ringstorleksguide på A4 -papper.
 2. 2. Hitta ringen du vill mäta och placera den mot cirklarna på guiden.
 3. 3. Matcha den prickade cirkeln till insidan av ringen så att den passar perfekt.
 4. 4. Du har sedan din ringstorlek och kan beställa din ring.

Beställ en ringstorleksmätare

Har du ingen skrivare? Inga problem. Vi erbjuder en gratis ringstorleksmätare som kan levereras direkt till din dörr.

Hur man mäter en ring i hemlighet

Ska du köpa en förlovningsring eller en överraskningspresent till din partner? Här är våra bästa tips om hur du hittar deras ringstorlek i hemlighet.

 1. Fråga en vän eller familjemedlem.

  Någon nära din partner kanske redan känner till deras ringstorlek eller kanske till och med försöker subtilt fråga åt dig.

 1. Mät en befintlig ring.

  Om de redan bär en ring på det aktuella fingret, varför inte mäta det i hemlighet? Du kan antingen ta ringen till en juvelerare för att mäta eller skriva ut vår ringstorleksguide för att mäta den själv.

 1. Mät fingret medan de sover.

  Även om det är lite knepigare kan du mäta din partners finger med ett snöre medan de sover. Vrid det bara runt ringfingret och knyt en knut. Använd sedan strängen och mät den mot vår ringstorleksguide.

Letar du efter den perfekta förlovningsringen?

Gå till vår förlovningsringsguide för att lära dig allt du behöver veta om att hitta en imponerande ring till den du älskar.

Redo att knyta knuten?

Lär dig mer om vem som ska köpa vigselringarna, den bästa metallen för dina band och andra vanliga frågor i vår vigselringsguide.

Tips och tricks för ringmätning

Här är våra bästa tips och tricks att komma ihåg när du mäter ringstorleken.

Temperatur - Heta temperaturer expanderar huden medan kalla temperaturer krymper huden. Så det är en bra idé att överväga detta innan du mäter.

Viktminskning eller ökning - Alla viktförändringar påverkar hur lös eller tät ringen kommer att passa.

Graviditet - Precis som vikt kan graviditet påverka ringstorleken. Tänk på att fingrarna blir mer svullna.

Komfort - Tänk på hur lätt det är att sätta på fingret och låt fingret svälla eller krympa beroende på temperaturen.

Tid - Den bästa tiden på dagen för att mäta ringstorlek är på kvällen eftersom fingrarna är större på kvällen jämfört med morgonen.

Alternativ är storleksändring

Oroa dig inte om du inte hittar det rätt första gången, eftersom vi erbjuder en 30-dagars gratis storleksändring, upp till två storlekar upp eller ner.

Genomsnittliga ringstorlekar

När man köper en förlovningsring väljer vissa människor den genomsnittliga ringstorleken och ändrar storlek senare. Så här skiljer sig den genomsnittliga ringstorleken för både män och kvinnor.

Genomsnittliga ringstorleken för kvinnor

Den genomsnittliga ringstorleken för kvinnor varierar från storlek K till N, som visas på kvinnors ringstorleksguide.

Genomsnittliga ringstorlek för män

Den genomsnittliga ringstorleken för män varierar från storlek S till T, som visas på mäns ringstorleksguide. Den mest populära ringstorleken för män är storlek T.

Behöver du hjälp att hitta din ringstorlek?

Vårt vänliga kundservice team finns tillgängligt för att hjälpa dig om du behöver ytterligare vägledning. Gå in i en live chat eller ring oss på +46 8 446 887 28 för att prata med en av våra team medlemmar.

@diamondsfactoryworld