Höstförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Flowers

Ringstorleksguide och
diagram för ringkonvertering

Så du har hittat den perfekta diamantringen, men hur hittar du rätt ringstorlek? Oavsett om du köper en förlovningsring till din partner eller en vigselring till dig själv, ger vår ringstorleksguide de bästa tipsen om hur du mäter ringstorleken hemma.

Beställ min gratis ringstorleksmätare

Du kan fylla i formuläret nedan för att begära en gratis ringstorleksmätare.
Observera att måtten med den fria mätaren inte är helt korrekt, men ger dig en mycket bra uppskattning.

Fält markerade med * är obligatoriska.

  Registrera mig för alla erbjudanden, kampanjer och nyhetsbrev.

  Ja! Kontakta mig angående min förfrågan via telefon eller e-post.

Andra sätt att mäta din ringstorlek

Fråga andra om hjälp

Att fråga din partners föräldrar eller deras bästa vänner är
en bra utgångspunkt. Få deras vänner och familj att
avslappnat prova på några billiga ringar för att få
en grov uppfattning om vad ringstorleken kan vara.

Hitta de exakta måtten

Du kan jämföra dina mått med vår
internationella mätningstabell för att ta reda på
rätt storlek. Ladda bara ner vår PDF-guide nedan.

Vad händer om ringen inte passar?

Många personer har svårt att få storleken rätt första gången. Det är därför vi erbjuder en 30-dagars gratis storleksändring för upp till 2 storlekar upp eller ner. För att ändra mer än två storlekar åt båda hållen tar vi 872 sek för att ändra storlek / byte. Observera att vissa mönster som alliansringar, skräddarsydda föremål och graverade ringar inte kan ändras. Kontakta vår kundservice för mer information om ringstorlek +46 8 446 887 28.

Några extra kostnader?

Om det finns ytterligare storleksändring som måste göras efter vår engångsperiod på 30 dagar, tillkommer ytterligare avgifter. Detta kan vara så lite som 872 sek beroende på design, och leverans- och försäkringsavgifter som tillkommer för att skicka ringen till oss och tillbaka.

Kom I Kontakt Med Oss

Om det finns fler frågor om ringstorlek eller storleksändring, kontakta oss gärna på +46 8 446 887 28, ellerprata med oss ​​just nu på livechatt.

@diamondsfactoryworld