Höstförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Vitt Guld

Av alla olika typer av guld är vita guldsmycken tidlösa, eleganta och kan integreras i vilken stil som helst. De anses vara den mest populära guldfärgen. Den väljs allt oftare än traditionellt gult guld. Vitt guld kan lätt bäras med silversmycken, eftersom nyanserna kompletterar varandra, även om det rekommenderas att du inte blandar metallerna - detta för att säkerställa att guldet inte repas eller skadas av det hårdare, silversmycken.

Vad är vitt guld?

Vitt guld framställs genom att blanda rent guld med en vit metall, såsom magnesium, silver eller palladium för att skapa sin signatur sofistikerade färg. Denna guldfärg är aldrig helt vit, men vanligtvis en nyans av benvit eller till och med kräm, vilket gör den till den perfekta ramen för färgade ädelstenar.

Weißgold ist ursprünglich Gelbgold, das mit anderen Metallen gemischt wurde, um einen weißen Schimmer zu erzielen. Häufig wird es mit Rhodium überzogen, das sich mit der Zeit jedoch abträgt. Daher ist eine wiederholte Legierung recht häufig notwendig, um den weißen Ton aufrechtzuerhalten.

Denna färg finns i en mängd olika karat, men 9k används oftast för att säkerställa hållbara och fantastiska smycken som kan bäras varje dag.

Att ta hand om sina guldsmycken:

  • Se till att du bär dina smycken åtskilda från andra smycken för att undvika att skada dem eftersom de kan gnuggas emot varandra.
  • Ta av smycken i vitt guld när du arbetar med starka kemikalier eller utför grova uppgifter.
  • Rengör dina smycken regelbundet för att undvika att smuts samlas och gör så att de tappar glansen.
  • Kontrollera ädelstenars fattningar och spännen regelbundet för hålla koll på skador. Reparera dessa omedelbart för att undvika att förlora dina smycken eller deras utsmyckningar.

Behöver du hjälp?

Om du vill ha ytterligare vägledning, oavsett om du fortfarande funderar på om du ska välja platina eller guld eller om du helt enkelt inte är säker på vilka smycken som är bäst, tveka inte att kontakta vår vänliga kundservice idag . Ring helt enkelt på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller klicka på knappen för live chat .

@diamondsfactoryworld