Höstförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Rotgold

Roséguld, som är en riktigt trendig färg, har använts för att skapa vackra smycken sedan 1920 -talet men har nyligen sett en enorm uppgång i popularitet, vilket inte bara återspeglas i tillbehör utan även inredning och kläder. Det är den perfekta guldfärgen för fashionabla smyckesbärare som letar efter något riktigt feminint.

Vad är roséguld gjort av?

Denna vackra guldfärg skapas genom att blanda rent guld med en kopparlegering, vilket skapar de välkända rougenyanserna vi älskar. Det ger också ett hårdare smyckesmaterial, perfekt för ringar och armband. En roséguldring som skapas med mer koppar ger en rödare nyans, medan en högre karat kommer att se mer rosa ut. Tänk på att roséguld kan påverka personer med kopparallergi, så det är en bra idé att välja en högre karat guldrenhet när du väljer metall om du har känslig hud.

Så tar du hand om dina guldsmycken:

  • Roséguld är lite hårdare än det gula och vita motsvarigheterna, så det är en bra idé att bära dessa separat för att undvika att repa andra smycken.
  • Det är en bra idé att ta av dina roséguldsmycken när du utför hårda arbeten eller använder hårda kemikalier.
  • Kontrollera regelbundet alla ädelstenar och spännen på dina smycken. Om du upptäcker någon skada, se till att dessa repareras så snart som möjligt.

Behöver du hjälp?

Om du vill ha ytterligare vägledning, om du fortfarande funderar på om du ska välja platina eller guld eller om du helt enkelt inte är säker på vilka smycken som skulle vara bäst, tveka inte att kontakta en av våra vänliga team medlemmar idag. +46 8 446 887 28 eller klicka på Live Chat knappen.

@diamondsfactoryworld