Höstförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Gult Guld

Anses vara den traditionella guldfärgen för smycken och allt däremellan. Gult guld har faktiskt hamnat efter när det gäller popularitet. Vitt guld anses nu vara det mest populära valet. När du väljer gult guld är en lägre karat bäst för dem som vill bära sina smycken varje dag eftersom guldrenheten är lägre och därför skapar ett hårdare material.

Hur tillverkas gult guld?

Denna färg av guld skapas genom att kombinera rent guld med legerade metaller som zink och koppar. Guldrenheten mäts på samma sätt som vitt och roséguld, och ju högre karat desto mer gult är guldet men kom ihåg att det blir mjukare och mer benäget för skada.

Så här tar du hand om dina guldsmycken:

  • Se till att du rengör dina smycken ofta, smuts och fukt kan skada gult guld, särskilt de smycken med hög karat.
  • Försök att inte blanda smycken med gult guld med starkare metaller som silver, vitt- eller roséguld i lägre karat, eftersom att de kan repas och skadas.
  • Ta av dina guldsmycken när du tränar eller utför grova uppgifter för att undvika skador på spännen och ädelstenars fattning.

Behöver du hjälp?

Om du vill ha ytterligare vägledning, oavsett om du fortfarande funderar på om du ska välja platina eller guld eller om du helt enkelt inte är säker på vilka smycken som är bäst, tveka inte att kontakta vår vänliga kundservice idag . Ring helt enkelt på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller klicka på knappen för live chat .

@diamondsfactoryworld