Höstrea slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Det kommer vi att slå.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

faq banner faq banner

FAQ

Wir hoffen, dass Sie eine Antwort auf all Ihre Fragen gefunden haben. Falls dies nicht der Fall ist, kontaktieren Sie bitte unseren Kundenservice unter der kostenlosen Hotline +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28

FAQs

Om Oss

Vi kombinerar värde med utmärkt kvalitet och har ingen tredjepart så att vi kan erbjuda dig lägre priser än hos andra juvelerare. Vi har vårt eget team av skickliga hantverkare och juvelerare som skapar varje smycke speciellt för dig. Vi är kända runt om i världen för att tillverka kundbeställda, prisvärda och högkvalitativa diamanter och diamantsmycken.

Blanda inte ihop låga priser med dålig kvalitet. Vi använder oss av en grupp hantverkare och juvelerare med många års erfarenhet. Vi är kända internationellt för att erbjuda personliga, prisvärda och högkvalitativa diamanter och diamantsmycken, som levererar till andra stora juvelerare och butikskedjor.

Tre anledingar till att vi kan erbjuda låga priser:
 • Vi är smyckestillverkare.
 • Vi arbetar inte med en tredjepart.
 • Vi driver ett otroligt effektivt företag så att omkostnader optimeras.
Notera:

Vi garanterar att vi har dem bästa priserna i Sverige.

Kontakta Oss

Om du vill diskutera någon aspekt av vårt arv, vår etik eller våra länkar till de ledande diamant- och smyckeinstitutionerna, kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28+46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Orders

Att leverera förstklassig kundservice är viktigt för oss. Därför erbjuder vi en 30-dagars returpolicy, vilket betyder att om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp kan du returnera den till oss för full återbetalning utan några frågor.

Kontakta Oss

Om du föredrar att prata med vår vänliga kundtjänst om att returnera en order, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat .

Vi graverar många smycken per år och det finns en chans att din ring också kan graveras.

Viktigt att veta om gravering

Det finns några viktiga punkter att veta innan du graverar ditt smycke.

 • Det finns en gräns för hur många symboler som får plats.
 • För gravering behöver vi lägga till 3-4 dagar på leveranstiden.
 • Ett smycke som har graverats kan inte retuneras.
 • Vi kan inte storleksändra din ring efter gravering.

Om du önskar att gravera ditt smycke, rekommenderar vi starkt att du tar korrekta mått med hjälp av vår ringstorleksguide och att du tar din tid att välja den rätta designen.

Kontakta Oss

Om du vill diskutera gravyr kan du kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Enklast att ta reda på din ringstorlek är att följa vår ringstorleksguide.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare hjälp med att välja rätt ringstorlek för ditt finger, vänligen kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Att ändra storlek på en ring är möjlig för de flesta av våra designs. Det är dock inte möjligt att ändra storlek på alliansringar, ringar som har graverats eller ringar som behöver ändras i flera storlekar. Om du behöver hjälp med att hitta din ringstorlek följer du bara vår enkla ringstorleksguide för vägledning.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare hjälp med denna fråga, vänligen kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat .

Ja, det är att rekommendera så att du är försäkrad mot, förlust, skada och eventuell stöld. Vi föreslår att du kontaktar ditt försökringsbolag för mer information.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare hjälp med denna fråga, vänligen kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat .

Gratis värderingsintyg
Att leverera utmärkt kundservice är viktigt för oss, därför erbjuder vi ett kostnadsfritt värderingsintyg för försäkringsändamål vid varje köp.

Ditt kostnadsfria värderingsintyg kommer att innehålla alla produktdetaljer och diamantspecifikationer som diamantklarhet, diamantfärg och ädelmetall som används. Denna rapport är ett användbart dokument för att bevisa din produkts autenticitet och i försäkringssyfte för ditt smycke.

Kontakta Oss

Om du vill diskutera denna fråga vidare, vänligen kontakta vår trevliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Självklart! Du kan kontakta vår kundtjänst eller skicka ett online formulär om du vill boka ett möte.

Kontakta Oss

Ta gärna kontakt med vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat..

Det är faktiskt ingen prisskillnad på dam och herringar när man mäter deras vikt. Eftersom att herringar tenderar till att vara större, betyder det att man behöver använda mer guld, platina eller när det gäller diamanter - att flera diamanter behövs. Vilket resulterar i ett högre pris som är relativt till den mängd material som behövs.

Kontakta Oss

Om du vill diskutera våra herringar eller titta på möjligheten att finansiera, kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat .

Vi är medvetna om att alla inte vet sin ringstorlek, därför har vi skapat en ringstorleksguide för att hjälpa dig att finna den rätta storleken.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare råd i denna fråga, vänligen kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat .

Eftersom att alla våra ordrar skickas från Storbritannien så kommer din order att leveraras med FedEx. Alla leveranser är helt försäkrade mot förluster, skador och stöld, ända fram till den punkt du signerar för dem.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare råd angående leverans, vänligen kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Om du önskar ett tidigare leveransdatum för din beställning, vänligen kontakta vår kundservice.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare råd om leveransalternativ, vänligen kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat .

Naturligtvis, vi är alltid glada att ordna så att du personligen kan hämta din order i någon av våra butiker. Observera att för hämtning måste en tid bokas. För att boka ett möte, kontakta en medlem i vår kundservice eller skicka ett online formulär.

Identifiering
Observera att för att hämta dina order måste du visa upp fotolegitimation, till exempel ett körkort eller pass.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare råd om hämtning av en order- eller leveransalternativ, vänligen kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Du kommer att få e-postmeddelanden om dina leveransuppdateringar. Om du behöver ytterligare information angående leverans och uppdatering är du välkommen att kontakta vår kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig samma dag som din beställning skickas och ge råd om ditt förväntade leveransdatum, leveransföretaget som används och spårningsinformation.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare råd om leverans och spårning av din order, kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat..

För att kunna behandla din begäran om leverans till en annan adress än din faktureringsadress, måste vi följa vissa säkerhetsrutiner. Dessa procedurer skyddar dig och oss. Vi kräver därför vissa dokument från dig innan vi kan skicka din order till en annan adress. Vänligen kontakta vår kundservice på +46 8 446 887 28 där de kan hjälpa dig .

Vi använder de ledande och mest pålitliga internationella leveransföretagen, så vi är övertygade om att din order kommer att vara säker. För ytterligare trygghet försäkrar vi oss för förlust, skada och / eller stöld under frakten.

Om du returnerar ett smycke är det ditt ansvar att försäkra varan under frakten. De flesta leveransföretag ger gärna ett prisförslag, garanterad leverans, och de kommer helt enkelt fråga dig hur mycket paketet är värt och vilket försäkringsvärde du behöver. Observera att vi inte tar ansvar för förluster som uppkommit under transportering för föremål som returneras till oss.

Kontakta Oss

Om du vill ha ytterligare råd om våra försäkring- eller leveranser, kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Din beställning kommer att förpackas på ett enkelt och diskret sätt, i enlighet med våra säkra förpackningar i transitpolicyn.

Diskret på utsidan men elegant på insidan
Enligt vår transitpolicy, så använder vi oss av säkra förpackningar. Vår externa förpackning hänvisar inte till vårt varumärke, diamanter, guld eller smycken för att säkerställa att det värdefulla innehållet inte annonseras. Oroa dig inte, förpackningen på insidan är vackert presenterad så att den är redo att ge till den speciella personen.

Kontakta Oss

Om du vill diskutera vår förpackningspolicy, kontakta vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Om du av någon anledning vill avbryta din beställning, vänligen läs vår returpolicy eller kontakta en medlem i vår kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28, de hjälper mer än gärna till.

Vi erbjuder två enkla sätt att placera en order på och vi är engagerade i att leverera förstklassig kundservice i varje steg i din beställningsprocess.

 1. Online

  Att placera en order online är enkelt. Välj önskat smycke, välj eventuella specifikationer och fortsätt till kassan. Om du har några frågor angående din onlinebeställning kan du prata med en medlem i vår kundservice.

 2. Via telefon

  Vårt vänliga säljteam hjälper dig gärna med din order via telefon om det är vad du föredrar. De kommer att guida dig igenom varje steg i din beställning innan de tar din betalning och är där för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har.

 3. I butik

  Om du föredrar att besöka någon av våra butiker, så finns våra diamant specialister tillgängliga för att ge dig all information du behöver om att köpa ett diamantsmycke och kan visa dig olika provexemplar om du önskar.

Kontakta Oss

Om du behöver hjälp med att placera in order, kontakta vår kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28.

Retur

Vänligen läs om vår returpolicy.

Kontakta Oss

Om du föredrar att prata med någon i vår kundservice om att returnera en beställning, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat .

Vi önskar att alla våra kunder ska vara helt nöjda med sina köp, därför hjälper vi mer än gärna till att byta ut en produkt om så önskas. Tyvärr kan vi inte acceptera skräddarsydda eller graverade föremål för utbyte på grund av designens karaktär.

Kontakta Oss

Om du föredrar att prata med någon i vår kundservice om huruvida ett utbyte är möjligt, vänligen kontakta +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Självklart! Vi erbjuder en service för ändring av ringstorlek till alla våra kunder, så oroa dig inte om din ring är för stor eller för liten eftersom våra juvelerare är skickliga på storleksändring av ringar.

Kostnad för storleksändring
Använd vår ringstorleksguide för att hitta din exakta ringstorlek och kontakta sedan vår vänliga kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 för att få en bedömning av eventuell kostnad.

Om du vill returnera en produkt, läs igenom vår returpolicy, som beskriver villkoren och procedurerna för att returnera en produkt.

Kontakta Oss

Om du föredrar att prata med någon i vår kundservice om att returnera en produkt, vänligen kontakta +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller till oss i vår live chat.

Betalning

Vi är 100% engagerade i att tillhandahålla en säker shoppingupplevelse för e-handel. Hittills har vi mer än 50 000 nöjda kunder och vårt mål är alltid att leverera förstklassig kundservice.

Vi erbjuder säker e-handel
Vår webbplats är skyddad med de senaste säkerhetscertifikaten (SSL-certifikat). Dessa certifikat använder avancerad krypteringsteknik så att du kan känna dig säker när du handlar hos oss online.

PCI-kompatibel
Våra system är kompatibla med PCI Security Standards Council, som grundades av Visa, MasterCard, American Express och JCB International. Du kan läsa mer om PCI Security Standards Council på www.pcisecuritystandards.org.

Verifiering av Visa eller MasterCard
Vi använder oss av Visa och MasterCard Secure Code-teknik för att behandla alla beställningar.

Kontakta Oss

Om du vill prata med en medlem i vår kundservice om att beställa via telefon, var vänlig kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Vi är glada att kunna erbjuda dig att betala med någon av följande metoder:

Betal- eller kreditkort
Vi accepterar alla större kredit- och betalkort.

PayPal
Vi tar gärna emot betalningar via PayPal, välj helt enkelt detta betalningsalternativ vid utcheckning. Om du vill betala med den här metoden via telefon, kontakta helt enkelt vår kundservice så skickar vi en PayPal-begäran. Efter mottagandet av begäran gör du helt enkelt betalningen och mailar oss betalningsuppgifterna. Du får då ett orderkvitto för din beställning.

Banköverföring
Vi kan också ta emot betalningar via banköverföring, ring eller maila vår kundservice om du vill betala med den här metoden.

Via Telefon
Vi kan acceptera betalning via telefon. Kontakta bara vår kundservice där de ber om ditt kort och beställningsinformation för att ta emot din betalningen.

Kontakta Oss

Om du vill prata med en medlem i vår kundservice om betalningsalternativ, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

Om dina kortuppgifter har avvisats finns det ett antal möjliga anledningar till varför. Kontrollera nedanstående anledningar, alternativt kontakta vår kundservice där de gärna hjälper till med betalningen via telefon.

Orsaker till avslag på kortbetalning
De allra flesta skäl till att ett kort avvisas beror på bankens skyddspolicy. Du kan behöva ringa din bank för att berätta för dem att du vill köpa en produkt för ett högt värde.

Nedanför hittar du alternativ för felaktig information du kan ha angett:
 • Kortinnehavarens namn
 • Betal- eller kreditkortsnummer
 • Säkerhetskoden (CVV kod på baksidan av kortet)
 • Postkod

Kontakta Oss

Om du vill prata med en medlem i vår kundservice om betalning via telefon, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28..

Beroende på vilken betalningsmetod som används kan det ta 8-10 arbetsdagar innan en återbetalning behandlas. Vår utmärkta kundservice meddelar dig gärna om beräknad återbetalningstid vid den tidpunkt då en återbetalning har avtalats.

Kontakta Oss

Om du vill prata med en medlem i vår kundservice om vår returpolicy och möjligheten att få en återbetalning, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28.

Moms (mervärdesskatt) gäller för alla beställningar som görs på denna webbplats. Alla produkter som visas online är inklusive moms. Momsförsäljningssystemet för mervärdesskatt gör det möjligt att återbetala momsbeloppet till kunder när de köper varor i EU och sedan exporterar dem utanför EU. Beställningar från Diamonds Factory är dock inte berättigade till momsförsäljningssystemet för moms eftersom vi är ett internetbaserat postorderföretag och därför inte berättigade att delta.

Kontakta Oss

Kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 om du vill prata med en medlem i vår kundservice om detta.

Moms (mervärdesskatt) debiteras för alla transporter inom EU. Om du befinner dig utanför EU: s territorium eller länder som är undantag från moms är det bara att kontakta vår kundservice på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 så hjälper de dig med ditt köp via telefon.

Kontakta Oss

Om du vill prata med en medlem i vår kundservice angående momsfrågan, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28.

Ja, vi är glada över att kunna erbjuda rabattkoder när det är möjligt och göra det under hela året.

Kontakta Oss

Om du vill prata med vår kundservice om rabatter som gäller just nu, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat..

Om du vill använda två kort för en transaktion är det definitivt möjligt. Du behöver bara se till att båda korten tillhör samma ägare och är registrerade på samma faktureringsadress. Ring helt enkelt vår kundservice så att de kan hjälpa dig med dina betalningar via telefon.

Kontakta Oss

Om du vill prata med vår kundservice om att göra ett köp med två betal- eller kreditkort per telefon, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28.

Ja, vi är stolta över att kunna erbjuda en prisgaranti som innebär att vi strävar efter att matcha liknande priser. Om du vill dra nytta av den här tjänsten, vänligen kontakta vår kundservice och ge dem information om priset och produkten som du vill att vi ska matcha.

Kontakta Oss

Om du vill prata med vår kundservice om prisgaranti, kontakta oss på +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28, eller maila [email protected], du kan också skriva till oss i vår live chat.

När du har gjort en betalning godkänner din bank beloppet för den transaktion du har gjort. Den faktiska avräkningen för beloppet mellan ditt konto och vårt konto slutförs vanligtvis på cirka 2-3 dagar. Betalningsmottagaren kommer att specificeras som Neve Jewels Ltd, som äger varumärket Diamonds Factory.

Kontakta Oss

Om du vill prata med vår kundservice om betalningar från ditt kort, eller om du vill göra en betalning via telefon, kontakta +46 8 446 887 28 +46 8 446 887 28 eller skriv till oss i vår live chat.

@diamondsfactoryworld