Höstrea slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Det kommer vi att slå.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Mega Diamond Sale

Labbodlade diamanter

Vi introducerar ett modernt och billigare alternativ - labbodlade diamanter. Samma skönhet och kvalitet som den naturliga sorten men med ett annat ursprung.

Varför labbodlade diamanter?

1. Värde

Labbodlade diamanter kan vara upp till 30% billigare än den naturliga sorten. Perfekt om du har en stram budget eller vill maximera din diamantstorlek till samma pris.

2. Kvalitet & skönhet

Labbodlade diamanter utstrålar samma skönhet och kvalitet som den naturliga sorten - i själva verket är de visuellt och kemiskt identiska.

3. MODERN

Labbodlade diamanter har tagit smyckesindustrin med storm. De odlas i ett laboratorium med hjälp av avancerad teknik - de erbjuder ett modernt alternativ till naturliga diamanter.


Vad är labbodlade diamanter?

Labbodlade diamanter, annars kända som konstgjorda diamanter, odlas i ett laboratorium med banbrytande teknik som efterliknar de förhållanden under vilka naturliga diamanter utvecklas i. Eftersom de är bildade av samma material och utsätts för samma förhållanden, är labbodlade diamanter optiskt och kemiskt identiska med den naturliga sorten.

Hur tillverkas labdiamanter?

Diamond Seed
STEG 1:
DIAMANTFRÖ
Heat & Pressure Aplpication
STEG 2:
VÄRME & TRYCK
TILLÄMPNING
The diamonds start to grow
STEG 3:
DIAMANTEN BÖRJAR ATT VÄXA
Diamond is ready
STEG 4:
DIAMANTEN ÄR KLAR

Våra labbodlade diamanter är, som namnet antyder - tillverkade i ett laboratorium. Varje diamant börjar sitt liv som ett litet kolfrö. Det utsätts sedan för extrem värme och tryck eller går in i en deponeringsprocess (kallad CVD) för att efterlikna processen för naturlig diamantforming. Det växer sedan inom laboratoriet, vanligtvis på sex till tio veckor, och slipas och poleras på samma sätt som naturliga diamanter.

Är labbodlade diamanter riktiga?

Ja! Labbodlade diamanter är riktiga diamanter - bara med ett annat ursprung. De är visuellt och kemiskt identiska, så de kan inte skiljas med blotta ögat. Specialutrustning krävs för att skilja dem från varandra.

Labbodlade diamanter VS. Naturliga diamanter

Labbodlade diamanter och naturliga diamanter är lika vackra. Båda är kemiskt och visuellt identiska och därför omöjliga att skilja. Den enda verkliga skillnaden är deras ursprung. Labbodlade diamanter är konstgjorda och odlas i ett laboratorium, medan naturliga diamanter är naturliga och bildas i jordens mantel. Medan naturliga diamanter fortfarande är det traditionella valet kan lab-diamanter vara upp till 30% billigare än en naturlig diamant av samma storlek och kvalitet.

Hur man köper labbodlade diamantsmycken

Alla våra diamantsmycken finns att köpa med labbodlade diamanter; detta väljs enkelt på våra produktsidor. Välj bara ring, halsband, armband eller örhängen av intresse och välj "Labbodlade Diamanter” innan du lägger till smycket i din varukorg.


Vanliga frågor om Lab diamanter

Ja, labbodlade diamanter erbjuder en utmärkt lösning om du letar efter en större diamant för din budget eller ett gruvfritt alternativ. Lab-diamanter tenderar att vara billigare än naturliga diamanter av samma storlek och kvalitet. Som med alla ädelstenar kan återförsäljningsvärdet dock variera över tiden. Eftersom labbodlade diamanter är ganska nya för smyckesindustrin, finns det en viss osäkerhet om framtida prissättning jämfört med naturliga diamanter.

Både naturliga och labbodlade diamanter är fysiskt och kemiskt identiska. De är äkta diamanter som har samma egenskaper och lyster som en naturlig diamant. Det är omöjligt att skilja labbodlade diamanter från naturliga diamanter med blotta ögat. Specialutrustning krävs för att skilja labbodlade diamanter från den naturliga sorten.

Precis som naturliga diamanter är alla labbodlade diamanter unika och varierar i slipning, färg och klarhet. Labbodlade diamanter kan ha mindre inre brister eller inneslutningar på ytan, på samma sätt som naturliga diamanter av hög kvalitet. Med samma strikta standarder som tillämpas för att utvärdera naturliga diamanter testas labbodlade diamanter noggrant och graderas av oberoende gemologiska laboratorier.

Ja, labbodlade diamanter erbjuder mycket bra valuta för pengarna och kan vara upp till 30% billigare än en naturlig diamant av samma storlek och kvalitet.

Ja, du kan försäkra labbodlade diamanter på samma sätt som naturliga diamanter för din sinnesro.

@diamondsfactoryworld