Höstförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Diamant Former

Förväxlas vanligtvis med slipkvalitet, diamantformen hänvisar till formen i vilken den har slipats i och påverkar det kompletta utseendet och känslan av en given design. Att välja diamantens form bör baseras på personliga preferenser, även om det är bra att notera att det finns vissa fördelar med vissa former.

Topptips

För att hjälpa dig att välja den perfekta diamantformen har vi samlat några tips.


Det är viktigt att välja diamantens form baserat på dina personliga preferenser, eftersom detta har en övergripande effekt på designens utseende. De flesta har en form i åtanke innan de påbörjar sin sökning, medan andra kan överväga former som de anser vara mest smickrande.

Den runda diamanten anses vara den mest populära, möjligen på grund av sin tidlösa stilfullhet och tendens att generera mer glitter jämfört med andra former.

Runda diamanter är vanligtvis dyrare jämfört med andra diamantformer, eftersom de har fler aspekter som resulterar i mer slöseri vid slipningen - vilket gör dem dyrare.

 

Die Auswahl von Diamantformen umfasst:

Rund Briljant

Den mest populära formen på grund av dess tidlösa stilfullhet. Den runda diamanten tenderar att generera den högsta mängden ljus och glitter eftersom att den har flest antal facetter.

Prinsess

En fyrkantig diamant som har vuxit enormt i popularitet på grund av att den är både glittrande och unik.

Navett

Ursprungligen beställd av Louis XIV från Frankrike, har navettformen en kunglig stil och är perfekt för dem som vill maximera caratvikten.

Smaragd

Med sin paviljong i rektangulära facetter för att skapa en elegant stil är emeraldformen verkligen unik.

Päron

Denna populära och eleganta form har en rundad kant och en spets, även känd som “Droppe”.

Hjärta

Hjärtformen är den ultimata symbolen för kärlek och beundran, perfekt för romantikerna bland oss.

Oval

Perfekt proportionerad och unik, den ovala diamanten har också ett glitter som påminner om den runda diamanten.

Radiant

Radiant kombinerar både det eleganta och klassiska stilen från emerald med enkelheten från en rund diamant.

Asscher

En fyrkantig version av emerald, asscher är verkligen unik och har en paviljong skuren i rektangulära facetter.

Kuddslipning

Med rundade hörn och stora facetter för att öka hur den glittrar, har denna form varit en favorit i mer än ett sekel.

@diamondsfactoryworld