Höstförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Certifikat

 • GIA Diamonds Certification THE GEMOLOGICAL INSTITUTE
  OF AMERICA (GIA)
 • IGI Diamonds Certification THE INTERNATIONAL
  GEMOLOGICAL INSTITUTE (IGI)
 • EGL Diamonds Certification MUTLISTONE JEWELLERY
  CERTIFICATE - EGL
 • Diamonds Factory Diamond Certification DIAMONDS FACTORY
  CERTIFICATE

På Diamonds Factory är förtroende och pålitlighet viktigt för oss, och våra 50 000 + lojala kunder verkar vara överens, därför ger vi diamantcertifikat till varje diamant som vi säljer.

Ett diamantcertifikat är en opartisk sammanfattning av en diamants autenticitet och specifikationerna som carat, klarhet och slipkvalitet etc, utförda av erfarna gemmologer eller diamantlaboratorier. Detta dokument är viktigt eftersom det ger köparen försäkran om att diamanten är som den beskrivs av säljaren.

Förvara ditt dokument på ett säkert ställe eftersom det ger dig säkerhet vid förlust, handel eller återförsäljning. När diamanten lämnar din egendom (till exempel för att rengöras) är det en bra idé att påminna den som tar hand om diamanten att du har ett certifikat. Detta bör ta bort all frestelse av bedrägerier från tredje part.

Diamonds Factory: Gratis och utfärdas av vår egna gemmolog. Detta certifikat visar caratvikt, färg, diamantens klarhet, designnummer och diamantformer (alternativ för flera stenar).

EGL - (European Gemological Laboratory) Ett alternativ från en tredje part som är ett av få laboratorier som grupp graderar smycken, t.ex. våra multi-stenprodukter som tennisarmband och alliansrings.

IGI (International Gemological Institute) och GIA (Gemological Institute of America) - Världsberömda oberoende laboratorier som anses vara de mest strikta i branschen. Certifikaten visar caratvikt, färg, klarhet, diamantform, slipkvalitet, polering, symmetri, fluorescensnivåer, typer av inneslutningar och certifikatnummer.

Förvara ditt certifikat på en säker plats. Det ger ovärderlig säkerhet i händelse av förlust (hjälper till att fastställa kvaliteten och storleken på diamanten som krävs för rättvis ersättning), handel eller återförsäljning. När diamanten måste lämna din egendom (till exempel för att rengöras), låt alltid den som tar hand om smycket veta att du har ett certifikat. Att veta att du kan identifiera din diamant positivt tar bort alla frestelser från tredje part att begå bedrägeri (som att byta diamant till en av lägre kvalitet).

@diamondsfactoryworld