Sommarförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Om Oss

Grundades 2008.
15 år av oförglömliga mål.

Idag Storbritanniens mest pålitliga online juvulerare - Över 4000 5-stjärniga omdömen
Vår vision

UTMÄRKT KVALITET

Alla våra smycken är handgjorda av våra erfarna hantverkare för att säkerställa att varje smycke är av exceptionell kvalitet. Vi är väldigt noga med att välja material av högsta kvalitet samt att det är etiskt producerat.

OSLAGBART VÄRDE

Till skillnad från andra juvelerare så har vi ingen tredjepart, utan vi designar, skapar och leverar ditt smycke direkt till dig. Vi vill skapa fantastiska smycken till de lägsta möjliga priserna.

KUNDSERVICE

Att erbjuda utmärkt kundservice är viktigt för oss. Vårt kunniga team är här för att guida dig till den utsträckning du behöver för att du ska kunna finna det diamantsmycke du föreställt dig.


Ingen tredjepart
Så att du kan betala up till 78% mindre än hos en annan juvelerare.

Vår bakgrund

Jain familjen är hängivna juvelerare och deras expertis kommer från mer än fyra generationer.Nyligen har Jain familjen tagit företaget internationellt och uppnått stor succé med Diamonds Factory varumärket som nu ses som det mest trovärdiga och omtyckta smyckestillverkare.

Erwähnt in

featured bride featured vogue featured taller

Trovärdig Internationell Juvelerare

Du kan lita på att vi levererar de högsta kvalitetsstandarden, från kundservice till fantastiskt hantverk.

100,000 + Nöjda
Kunder

Överlägsen Kvalitet
och Hantverk

Vi Finns
Över Hela Världen.

Besök Våra Showrooms

Stockholm Diamond Factory Store

Showroom Öppnar Snart

Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm, 11121, Sverige

Boka Ett Videosamtal

København Diamond Factory Store

Showroom Öppnar Snart

Erhvervscenter Havnegade, Havnegade 39, 1058 København K

Boka Ett Videosamtal

Oslo Diamond Factory Store

Showroom Öppnar Snart

Tollbugata 8, Oslo, 0152, Norge

Boka Ett Videosamtal

London Diamond Factory Store

7 Hatton Garden London EC1N 8AD

0203 993 1986

Boka Ett Videosamtal

Berlin Diamond Factory Store

Showroom Öppnar Snart

Office 25.2 Kantstraße 164, 10623 Berlin

0800 184 4819

Boka Ett Videosamtal

Paris Diamond Factory Store

8 Rue De La Vrillière 75001 Paris

01 85 14 88 30

Boka Ett Videosamtal

@diamondsfactoryworld