Vårförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Storleksändring

STORLEKSÄNDRING AV RINGAR

Att få exakt rätt storlek på en ring kan vara komplicerat. Vi erbjuder storleksändring beroende på ringens typ och komplexitet. Använda artiklar kan storleksändras, med undantag av helalliansringar. Se nedanstående information om hur storleksändring går till samt övriga upplysningar. Vårt team hjälper dig gärna om du har frågor som gäller storleken på din ring.

Förlovnings- och diamantringar:

För enkla, släta ringar och ringar utan diamanter eller ädelstenar erbjuder vi storleksändring utan extra kostnad upp till två storlekar större eller mindre inom 30 dagar efter att varan har tagits emot.

För storleksändringar på mer än två storlekar debiterar vi en avgift på 855 kronor1 (kr 872).

För förlovningsringar med diamanter eller ädelstenar (inklusive specialbeställda ringar) måste varan bedömas för att avgöra om den kan storleksändras eller om den måste göras om. I båda fallen ingår storleksändring utan extra kostnad upp till två storlekar större eller mindre, och för ändringar på mer än två storlekar utgår en minimiavgift på 855 kronor1 (kr 872).

Alliansringar:

Helalliansringar: På grund av fattningens utformning kan helalliansringar inte storleksändras, utan måste bytas inom 30 dagar efter att de har tagits emot. Kostnaden beror på prisskillnaden mellan olika storlekar, med en minimiavgift på 855 kronor1 (kr 872). Kontakta gärna vårt team för att diskutera olika alternativ för din ring.

Halv- och ¾-alliansringar: På grund av fattningens utformning måste halv- och ¾-alliansringar alltid bedömas för att avgöra om de kan storleksändras eller om de måste göras om, vilket medför en extra kostnad. Kostnaden beror på prisskillnaden mellan olika storlekar, med en minimiavgift på 855 kronor1 (kr 872).

Vigselringar:

För enkla, släta vigselringar och vigselringar utan diamanter eller ädelstenar erbjuder vi storleksändring utan extra kostnad upp till två storlekar större eller mindre inom 30 dagar efter att varan har tagits emot. För storleksändringar på mer än två storlekar debiterar vi en avgift på 855 kronor1 (kr 872). Alla ringar måste bedömas av vårt team innan priset bekräftas.

Vigselringar med diamanter eller ädelstenar måste inspekteras innan de storleksändras för att kontrollera att fattningens utformning tillåter storleksändring.

Specialbeställda ringar:

Vi erbjuder storleksändring utan extra kostnad upp till två storlekar större eller mindre inom 30 dagar från att varan har tagits emot, förutsatt att storleksändring är möjlig. För storleksändringar på mer än två storlekar debiterar vi en avgift på 855 kronor1 (kr 872). När vi har tagit emot din förfrågan bedömer vårt team om det går att göra en storleksändring och diskuterar saken med dig. Beroende på hur komplex ringen är kan storleksändringen medföra extra kostnader för dig. Detta gäller också om ringen inte kan storleksändras enligt din begäran utan måste göras om från början. Vi informerar dig i förväg om eventuella ytterligare kostnader. Du får sedan möjlighet att bekräfta om storleksändringen ska utföras.

@diamondsfactoryworld