Höstförsäljning slutar

Returpolicy

Retur:

UPPDATERAD RETURPOLICY. Vi erbjuder en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp kan du returnera den till oss för full återbetalning utan några frågor.

Tänk på att vi inte kan acceptera några smycken som är skräddarsydda, graverade eller något som redan har ändrats. Alla returnerade föremål måste fortfarande vara i nyskick för att din retur ska kunna bearbetas. Smycken som skickas tillbaka till oss kommer att utvärderas innan återbetalningar kan behandlas.

När dina smycken har klarat våra kvalitetskontroller kommer vi att kontakta dig via telefon eller e-post och behandla din återbetalning inom tio arbetsdagar. Observera att återbetalningar på en finansieringsansökan kan ta längre än tio arbetsdagar.

Hur du retunerar ditt smycke

Om du skickar tillbaka din ring till oss för en gratis storleksändring, skriv tydligt vilken storlek du vill att vi ska justera din ring till.

Av säkerhetsskäl, använd originalförpackningen för att skicka tillbaka dina smycken till oss eller en liknande storlek.

Inkludera en anteckning i ditt paket som förklarar anledningen till din retur. Detta hjälper oss att bearbeta din retur snabbare.

Varje smycke måste returneras med FedEx Special leverans helt försäkrad till vår adress:

Neve Ltd
Office 29.006,
Collection Business Centers Gmbh,
Thurn-Und-Taxis-Platz 6,
D - 60313 Frankfurt

Skriv under inga omständigheter Diamonds Factory, diamanter eller smycken någonstans på förpackningen.

Avlämning och hämtning av order

Boka bara en avlämningstid genom att besöka vår bokningssida här (observera att söndagar är undantagna). Du får ett meddelande när dina smycken är klara och du måste boka ett möte för hämtning hos oss. Observera att eventuell avlämning och hämtning kräver bevis på ID för säkerhetsändamål.

@diamondsfactoryworld