Sommarförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Returpolicy

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och därför har vi 30 dagars öppet köp. Det ger dig gott om tid att returnera din vara om du inte är nöjd. För full återbetalning måste varan/varorna vara oanvända och i perfekt skick, med originalprislappen fäst på varan eller bifogad.

Alla returer granskas av vårt driftsteam innan de godkänns. Den här granskningen tar vanligtvis 10-14 dagar att genomföra

Graverade artiklar kan inte returneras för byte eller tillgodohavande. Specialbeställda artiklar kan inte returneras eller bytas.

Storleksändrade artiklar kan inte returneras eller bytas.

Hur du retunerar ditt smycke

Vi erbjuder en 30-dagars returpolicy

Om du skickar tillbaka din ring till oss för en gratis storleksändring, skriv tydligt vilken storlek du vill att vi ska justera din ring till.

Av säkerhetsskäl, använd originalförpackningen för att skicka tillbaka dina smycken till oss eller en liknande storlek.

Inkludera en anteckning i ditt paket som förklarar anledningen till din retur. Detta hjälper oss att bearbeta din retur snabbare.

Varje smycke måste returneras med FedEx Special leverans helt försäkrad till vår adress:

DF Logistics
Unit 22Q Powerscourt Town House
59 South William Street
Dublin
Dublin 2
D02 YD58

Skriv under inga omständigheter Diamonds Factory, diamanter eller smycken någonstans på förpackningen.

Avlämning och hämtning av order

Boka bara en avlämningstid genom att besöka vår bokningssida här (observera att söndagar är undantagna). Du får ett meddelande när dina smycken är klara och du måste boka ett möte för hämtning hos oss. Observera att eventuell avlämning och hämtning kräver bevis på ID för säkerhetsändamål.

@diamondsfactoryworld