Höstrea slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Det kommer vi att slå.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Fri Leverans

Leveransservice

Alla våra beställningar levereras via en betrodd kurirservice. Din beställning levereras inom 2–3 arbetsdagar och mottagaren tar sedan emot försändelsen på angiven leveransadress genom att kvittera den med sin underskrift. Försändelsen är helförsäkrad fram tills tidpunkten för denna underskrift. Observera att leveranser utanför EU kan leda till ytterligare importavgifter.

När får jag min vara?

Den allmänna leveranstiden är beroende av dina olika val och hur lång det tar för våra smyckestillverkare och juvelerarmästare att skapa ditt individuella smycke. Denna period kan avvika från de allmänna riktlinjerna.

 • Personanpassade smycken

  Leveranstiden för kundspecifika smycken är 2–4 veckor.

 • Skräddarsydda smycken

  För måttbeställda smycken är leveranstiden 3–5 veckor. Dessa tidsramar kan dock variera och är beroende på det aktuella smyckets komplexitet och specifika design.

 • Leveransfärdiga varor

  Vårt sortiment av leveransfärdiga varor kan som regel levereras inom 4 dagar.

 • Behöver du få din leverans ännu snabbare?

  Om du behöver få din beställning snarast möjligt, mejla oss på [email protected] eller kontakta oss via vår livechatt.

När din produkt har tillverkats och redo att skickas, mejlar vi dig en spårningslänk så att du kan följa försändelsen hela vägen.

Kan min order levereras tidigare?

Om du behöver något tidigare kan du antingen kolla våra produkter som redan är redo, som kan levereras inom 3-4 arbetsdagar eller så kan du begära en brådskande beställning genom att kontakta oss via e-post till [email protected] eller ring oss på vårt telefonnummer.

Vart är min order?

Du kan ta reda på din order status om du kontaktar oss ungefär två veckor efter att din beställning gjordes (3 veckor om din beställning är skräddarsydd). Du kan spåra din order status genom att kontrollera spårningskoden vi skickade till dig. Om inte, kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på [email protected] så ger vi dig gärna en uppdatering.

Vad händer om jag vill att min order levereras till en annan adress?

Om du vill att din leveransadress ska skilja sig från din faktureringsadress behöver vi följande dokument ifrån dig:

En kopia av kortinnehavarens foto-ID. Pass eller körkort rekommenderas.

En kopia av en ny elräkning eller ett kontoutdrag som måste dateras från de senaste tre månaderna för att vi ska kunna verifiera kortets faktureringsadress.

Ett brev som ger oss tillstånd att skicka till en alternativ adress. Detta måste skrivas ut och handtecknas av kortinnehavaren. Vi kan skicka det format som du behöver för att kunna skriva ut och underteckna.

Spåra din order

För att spåra din beställning klicka här.

@diamondsfactoryworld