Vårförsäljning nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Ring Calculator

Förlovningsrings kalkylator

Undrar du hur mycket du ska spendera på en förlovningsring?
Vår kalkylator hjälper dig att bestämma din budget baserat på din livsstil så att du kan köpa den perfekta ringen.

Ett steg närmare att hitta den perfekta ringen

Från den information du angav bör du kunna spara högst 300 kr per månad.

Som du har 5 months until you wish to propose, this should give you a total of 1500 kr tillgänlig att spendera på en ring.

Här är våra favoritprodukter som rekommenderas för din budget:
what Is The Avg Cost Of An Engagement Rings
Vad kostar en förlovningsring i genomsnitt?

Du kanske undrar hur du väljer en förlovningsring. Det finns många viktiga faktorer som påverkar det pris du kommer att betala. Detta bestäms av den valda metalltypen, diamanten slipkvalitet, klarhet, färg och caratvikt och den övergripande designen. Till exempel kan de med en stramare budget välja 9k guld som är billigare, vilket är både praktiskt och klassiskt, medan de med en något större budget kan välja platina som är hållbarare och elegant.

Select An Engagement Ring At Affordable Price
Vilken ring har jag råd med baserat på min lön?

Det är viktigt att bestämma hur mycket av din lön du vill spara till en ring. Den gamla myten är att en förlovningsring ska motsvara mellan en och tre månadslöner. För vissa kan det dock verka som mycket pengar att spendera på ett smycke och det borde verkligen baseras på hur mycket du känner dig bekväm med att spendera. Det är en bra idé att titta på exakt vad du har råd med, det här bör vara en beräkning baserad på din årslön, månadsutgifter, aktuella besparingar och hur lång tid du har kvar tills du planerar att ställa den stora frågan. Fyll bara i detaljerna ovan så hjälper vår praktiska kalkylator dig att avgöra vad du kan spendera på en förlovningsring.

Choose An Best Engagement Ring To Save Money
De bästa sätten att spara till en förlovningsring?

Det finns några snabba tips som hjälper dig när du sparar till en förlovningsring. Det första och kanske viktigaste är att ta reda på vad du är ute efter. Besök vår guide för metall- och diamantutbildning för att lära dig mer om hur du väljer den bästa diamanten för din budget och skillnaderna mellan de olika metalltyperna. Du kanske eller kanske inte vid det här laget har en uppfattning om vilken typ av ring du är intresserad av, gör en undersökning om de olika stilarna för att få en uppfattning om vad du har råd med. Det är då en bra idé att bestämma din budget (använd vår kalkylator för förlovningsringar som en guide) och håll fast vid den i alla fall så nära som möjligt.

@diamondsfactoryworld