Cyber Week Försäljning

Ring Calculator

Förlovningsrings kalkylator

Undrar du hur mycket du ska spendera på en förlovningsring?
Vår kalkylator hjälper dig att bestämma din budget baserat på din livsstil så att du kan köpa den perfekta ringen.

Ett steg närmare att hitta den perfekta ringen

Från den information du angav bör du kunna spara högst 300SEK per månad.

Som du har 5 months until you wish to propose, this should give you a total of 1500SEK tillgänlig att spendera på en ring.

Här är våra favoritprodukter som rekommenderas för din budget:
what Is The Avg Cost Of An Engagement Rings
Vad kostar en förlovningsring i genomsnitt?

Du kanske undrar hur du väljer en förlovningsring. Det finns många viktiga faktorer som påverkar det pris du kommer att betala. Detta bestäms av den valda metalltypen, diamanten slipkvalitet, klarhet, färg och caratvikt och den övergripande designen. Till exempel kan de med en stramare budget välja 9k guld som är billigare, vilket är både praktiskt och klassiskt, medan de med en något större budget kan välja platina som är hållbarare och elegant.

Select An Engagement Ring At Affordable Price
Vilken ring har jag råd med baserat på min lön?

Det är viktigt att bestämma hur mycket av din lön du vill spara till en ring. Den gamla myten är att en förlovningsring ska motsvara mellan en och tre månadslöner. För vissa kan det dock verka som mycket pengar att spendera på ett smycke och det borde verkligen baseras på hur mycket du känner dig bekväm med att spendera. Det är en bra idé att titta på exakt vad du har råd med, det här bör vara en beräkning baserad på din årslön, månadsutgifter, aktuella besparingar och hur lång tid du har kvar tills du planerar att ställa den stora frågan. Fyll bara i detaljerna ovan så hjälper vår praktiska kalkylator dig att avgöra vad du kan spendera på en förlovningsring.

Choose An Best Engagement Ring To Save Money
De bästa sätten att spara till en förlovningsring?

Det finns några snabba tips som hjälper dig när du sparar till en förlovningsring. Det första och kanske viktigaste är att ta reda på vad du är ute efter. Besök vår guide för metall- och diamantutbildning för att lära dig mer om hur du väljer den bästa diamanten för din budget och skillnaderna mellan de olika metalltyperna. Du kanske eller kanske inte vid det här laget har en uppfattning om vilken typ av ring du är intresserad av, gör en undersökning om de olika stilarna för att få en uppfattning om vad du har råd med. Det är då en bra idé att bestämma din budget (använd vår kalkylator för förlovningsringar som en guide) och håll fast vid den i alla fall så nära som möjligt.

@diamondsfactoryworld