Höstrea slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Det kommer vi att slå.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Kanalfattning Briljnat Diamant Herring

KUNDBETYG:
Produktkod: CLRN04856_01
Ring & Diamantdetaljer

PRODUKTKOD:: CLRN04856_01

Designnr:

Certifikat:

Metall

Metall:

Mått

Upptäck vår
Spara

Höstrea (inkl. moms)
Du Sparar: 0 Du sparar är skillnaden mellan rekommenderat pris och vad du betalar när du köper från Diamonds Factory. |
Rekommenderat Pris: Rekommenderat retail pris: Detta är en allmän uppskattning av priset till vilket det säljs för i vanliga butiker. 24,430 kr
  
Hur vi kan erbjuda de bästa priset:
A säljs vanligtvis för

 

När du köper den från oss
sparar du

 

A säljs vanligtvis för
Traditionell värdekedja
Smyckestillverkare
Smyckes Grossist
Smyckes Detaljhandlare
Kund
Du Sparar:
När du köper den från oss
sparar du
Hur vi gör det
Diamonds Factory
Designad
Tillverkad
Levererad
Kund
Produktkod: CLRN04856_01
KUNDBETYG:

Anpassa denna produkt

 • Naturlig Diamant
 • Labb Diamant
 • VVS
 • VS
 • SI
 • I1
 • D-E
 • F-G
 • H-I
 • DF
 • EGL/SGL

Anpassa din diamant

Återställ Filter
(Alla)
(Alla)
(Alla)
(Alla)
100 - 5000000

Behöver du den tidigare? Ring oss på +46 8 446 887 28
warranty
Livstidsgaranti
free delivery
Fri
leverans
diamonds
Certifierade diamanter
return
30 dagars retur
Höstrea

The Gift of a Lifetime
The Gift of a Lifetime
Lyxig förpackning

En vacker gåva

"Våra askar är speciellt utformade för att komplettera och skydda de smycken den rymmer. Det vackra mockaimitations fodret i kombination med de fina gulddetaljerna skapar en lyxig förpackning som visar smycket på bästa möjliga sätt.

Recensioner från våra kunder
@diamondsfactoryworld