Vårförsäljningen Slutar Om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Det kommer vi att slå.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

5 bästa vigselringar design och trender för 2020

4th Juni 2020

av Admin

Om du planerar att knyta bandet med din partner snart, kanske du vill börja leta efter den perfekta vigselringen. Vigselringar symboliserar kärlek och engagemang i ett förhållande, så det är viktigt att hitta en som du kommer att vårda för alltid. Från formade vigselringar med diamantdetaljer till statement stilar, det finns massor av fantastiska designs att välja mellan. Läs vidare för att upptäcka de bästa designerna för vigselringar för 2020...

Diamant Vigselringar

Diamant vigselringar är fortfarande det bästa valet för 2020. De är idealiska för att paras ihop med nästan alla förlovningsringar och ger en lyxig finish. Det finns massor av stilar att välja mellan, från pavé diamant vigselringar till ringar prydda med bara en eller två diamanter. Välj din favoritring design och anpassa den genom att välja önskad ädelmetall som roséguld eller vitguld. Här är några av våra favoriter:

diamond wedding rings

Brudset

Ett brudset är ett utmärkt val för dem som har bestämt sig tillsammans för att gifta sig eller letar efter en uppgradering till sin nuvarande förlovningsring och vigselring. Brudset har blivit populära de senaste åren eftersom de tar besväret med att hitta en förlovningsring och vigselring som passar perfekt ihop i form och stil. Dessutom kan de vara bättre valuta för pengarna! Här är några av våra storsäljare:

bridal ring sets

Enkla vigselringar

Klassiska men fortfarande moderiktiga, enkla vigselringar erbjuder vad andra inte gör - mångsidighet. Enkla vigselringar kan kombineras med nästan vilken förlovningsring som helst och är ett enkelt val utan krångel. Dessutom har vanliga band varit populära i flera år, och det är osannolikt att de någonsin kommer att gå ur stil. Välj önskad tjocklek och metalltyp, som rosé, gul, vitguld eller platina, för att skapa en ring du kommer att älska för alltid. Här är några av våra mest populära stilar:

plain wedding rings

Formade vigselringar

Formade vigselringar har varit en stor sak i några år nu, och 2020 är inget undantag. Om du har en stor eller ovanligt formad förlovningsring (eller även om du inte har det!), är en formad vigselring ett utmärkt val. Från vanlig till diamantprydd, varje ring är indragen eller böjd för att skapa en ovanligt formad vigselring. Välj en som du tycker passar perfekt till din förlovningsring för en finish som är unik för dig. Här är några av de mest älskade stilarna:

shaped wedding rings

Utsmyckade vigselringar

Utsmyckade vigselringar har blivit allt mer populära under de senaste åren. Dessa band har vanligtvis filigrandetaljer, intrikata diamanter och spår, för att göra dem vackra och unika. Denna stil passar perfekt med de flesta förlovningsringar, men speciellt med solitärringar med diamanter eller vintage förlovningsringar. Här är några designs vi älskar:

ornate wedding rings

Upptäck vårt vackra utbud av vigselringar eller gå till vår andra artikel för att hitta hur du väljer en matchande vigselring till din förlovningsring.


@diamondsfactoryworld