Sommarförsäljning pågår nu slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Vi kommer att slå det.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Blog Homepage

De populäraste fattningarna för diamantringar
Maj 26, 2022

De populäraste fattningarna för diamantringar

Vad finns det för olika ringfattningar för diamantringar? Och hur vet man vilken som är vilken? Vår guide rätar ut alla frågetecken du kan tänkas ha.

Läs Mer

Vad är skillnaden mellan labbodlade diamanter och äkta diamanter?
Mars 29, 2022

Vad är skillnaden mellan labbodlade diamanter och äkta diamanter?

Äkta diamanter skapas i jorden under miljontals år, medan labbodlade diamanter bara tar någon vecka. Så vad är egentligen skillnaden mellan dessa?

Läs Mer

Den ultimata guiden för bestman
Mars 09, 2022

Den ultimata guiden för bestman

Har en av dina nära vänner förlovat sig och frågat om du kan vara bestman på bröllopet? Här är allt du behöver veta om uppdraget!

Läs Mer

Vad betyder safir i förlovningsringen?
Ferbruari 28, 2022

Vad betyder safir i förlovningsringen?

En blå safirring fungerar perfekt som förlovningsring med sin djupblå färg. Men vet du vad en safirförlovningsring betyder? Ta reda på det här!

Läs Mer

Rubinförlovningsring – betydelse, kvalitet och andra tips
Ferbruari 22, 2022

Rubinförlovningsring – betydelse, kvalitet och andra tips

Vet du vad en rubin symboliserar? Få reda på varför du borde välja en rubin till din förlovningsring här!

Läs Mer

Hur mycket ska en vigselring kosta?
Ferbruari 16, 2022

Hur mycket ska en vigselring kosta?

Hur mycket ska en vigselring kosta? Vad är egentligen en vanlig summa att betala för en vigselring i Sverige? Svaret finner du i vår prisguide här.

Läs Mer

Smaragd i förlovningsringar: betydelse, skötsel och andra tips
Ferbruari 15, 2022

Smaragd i förlovningsringar: betydelse, skötsel och andra tips

Vet du vad en smaragd i förlovningsringen betyder? Ta reda på varför du borde välja en smaragdgrön ring här!

Läs Mer

En guide över ringar för män: hitta din favorit
Ferbruari 14, 2022

En guide över ringar för män: hitta din favorit

Det finns många olika ringar för män att välja mellan. Här kan du läsa mer om de olika ringtypernas design och vilket finger man kan ha ringarna på.

Läs Mer

@diamondsfactoryworld