Höstrea slutar om

Prisgaranti. Hittat ett bättre pris? Det kommer vi att slå.*

Läs mer -

Läs mer om Klarna

Betala nu

Betala direkt när du lägger din beställning. Inget kreditkortsnummer, inga extra lösenord, inga bekymmer.

betala senare

Betala bara för det du gillar. Ta en titt på din beställning först och bestäm sedan vad du ska behålla.

Betala i räntor

Betala för dina beställningar i omgångar och i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad.

Allmänt

Vad är Klarna?

Klarna är en av de ledande betalnings leverantörerna i Europa och en licensierad bank som i grunden förändrar betalnings upplevelsen för köpare och handlare. Företaget, som grundades i Sverige 2005, gör det möjligt för onlinekunder att snabbt, enkelt och säkert betala betalningar direkt, senare eller i avbetalningar. Klarna arbetar med över 130 000 återförsäljare som Asos, Spotify, MediaMarkt och Deutsche Bahn och sysselsätter för närvarande över 2 500 personer i 14 länder. 2014 övertog Klarna Sofort GmbH; 2017 förvärvades Billpay GmbH. Företagets investerare inkluderar bland annat Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA och Permira. Mer information finns på www.klarna.se

Är det säkert att handla online med Klarna?

Absolut! Online shopping kan inte vara säkrare än med Klarna. I en butik kan du alltid röra och kontrollera de varor du vill köpa innan du betalar för dem. Vi tror att det inte ska vara annorlunda att handla online. Därför ger Klarna köp på ett konto, dig möjligheten att först kontrollera dina varor och betala dem senare.

Vårt mål är att göra shopping enklare och säkrare - smoooth. Det är därför vi vidtar åtgärder för att skydda dig som köpare från bedrägerier och opålitliga nätbutiker. När du ser Klarna -logotypen i en webbutik kan du vara säker på att butiken är pålitlig och uppfyller våra strikta krav.

Klarna är också certifierat av TÜV Saarland och Trusted Shops. Certifikat ger dig som konsument positiva indikationer på kvaliteten på tjänster och produkter. Föreningarna registrerade under "TÜV" är kända över hela världen och dess certifikat har det högsta internationella anseende. TÜV Saarland har koncentrerat sig på kundorienterade tjänster utanför de traditionella officiella verksamhetsområdena. Varje år ser TÜV Saarland till att vår affärsmodell är seriös och att Klarna erbjuder säkra betalningsmetoder genom en detaljerad undersökning.

Klarna har varit en ”Trusted Shops Authorized Partner” sedan 2011 och som ”auktoriserad partner” är Klarnas processer perfekt anpassade till kvalitetskriterierna för Trusted Shops. Kvalitetskriterierna för Trusted Shops är baserade på nationella och europeiska lagar som är viktiga för onlineshopping. De tar hänsyn till nuvarande bedömningar och krav från konsumentskydds föreningarna eller går till och med utöver dem. Läs mer om godkännande märket här.

Dessutom skyddar Klarnas köparskydd dig vid varje köp med Klarna. Detta är ett avtal mellan dig och Klarna som gör att du kan handla säkert online. För att säkerställa att köpar skyddsdirektivet gäller måste du göra ett köp som konsument från en företagare. Observera att riktlinjerna för köparskydd endast gäller för betalningar med Sofort om detta uttryckligen anges på sidan för val av betalningsmetod i handlarens onlinebutik.

Jag har fler frågor om min betalning. Kan jag prata med någon från Klarna?

Självklart! Du kan chatta med oss ​​i appen när som helst eller ringa oss på 08-120 120 10.

Blog Homepage

Guide för att hitta matchande förlovningsringar som par
Juli 21, 2022

Guide för att hitta matchande förlovningsringar som par

Känner du dig redo att be din kärlek tillbringa livet tillsammans med dig? Vår guide över förlovningsringar för par går igenom allt du behöver veta.

Läs Mer

Betydelsen av en alliansring
Juli 14, 2022

Betydelsen av en alliansring

Går du i tankarna att köpa en alliansring? Här får du en översikt på olika modeller så att du kan välja rätt ring för dig eller din partner.

Läs Mer

Vanliga bröllopsdagar och hur man firar dem 2022
Juli 06, 2022

Vanliga bröllopsdagar och hur man firar dem 2022

Funderar du på vilka bröllopsdagar det finns? Och när firar man egentligen silverbröllop? Vi listar allt du behöver veta i vår guide om bröllopsdagar.

Läs Mer

Att fria som kvinna under skottår
Juni 29, 2022

Att fria som kvinna under skottår

Att fria som kvinna är något du självklart kan göra oavsett om det är skottår. Vi listar tips och berättar mer om traditionen bakom.

Läs Mer

De populäraste fattningarna för diamantringar
Maj 26, 2022

De populäraste fattningarna för diamantringar

Vad finns det för olika ringfattningar för diamantringar? Och hur vet man vilken som är vilken? Vår guide rätar ut alla frågetecken du kan tänkas ha.

Läs Mer

Vad är skillnaden mellan labbodlade diamanter och äkta diamanter?
Mars 29, 2022

Vad är skillnaden mellan labbodlade diamanter och äkta diamanter?

Äkta diamanter skapas i jorden under miljontals år, medan labbodlade diamanter bara tar någon vecka. Så vad är egentligen skillnaden mellan dessa?

Läs Mer

Den ultimata guiden för bestman
Mars 09, 2022

Den ultimata guiden för bestman

Har en av dina nära vänner förlovat sig och frågat om du kan vara bestman på bröllopet? Här är allt du behöver veta om uppdraget!

Läs Mer

Vad betyder safir i förlovningsringen?
Ferbruari 28, 2022

Vad betyder safir i förlovningsringen?

En blå safirring fungerar perfekt som förlovningsring med sin djupblå färg. Men vet du vad en safirförlovningsring betyder? Ta reda på det här!

Läs Mer

@diamondsfactoryworld